- Iskali ste:
testo x
-orehi x
šampinjoni x
jajca x
timijan x
Piščančji zavitek
Glavne jedi - www.mojirecepti.comIzberemo 6 ohrovtovih listov, jim odrežemo trše dele in jih 3 min blanširamo v slanem kropu. Nato jih prelijemo s hladno vodo in odcedimo. Korenček dobro operemo in skuhamo do mehkega....
Piščančja obara s klobučkom
Enolončnice - www.kulinarika.netNasekljano čebulo dušimo na žlici olja, približno 5 minut. Dodamo na manjše koščke narezane piščančje prsi in krompir, narezan na manjše koščke. Posolimo, popramo, dodamo lovor, timijan,...
Tofu Wellington
Glavne jedi - www.kulinarika.netZamesimo gladko testo, ki se loči od rok in posode in ga pustimo počivati, medtem pa pripravimo polnila. Za gobov nadev na malo olja zlato prepražimo čebulo, ji dodamo česen in prepražimo,...
Pečenka Wellington
Glavne jedi - www.kulinarika.netPljučno pečenko malo solimo, pustimo na strani. Prej umesimo krhko testo, ki naj počiva 1 uro v hladilniku. Na žlici olja prepražimo čebulo, dodamo sekljan česen, solimo. V mešalniku...
Žlikrof z repkom potočnega raka s šampanjsko omako
Ostale jedi - web-kulinarika.siRepke olupimo, začinimo ter jih na hitro popečemo na žaru. Umesimo testo, ga zavijemo v PVC folijo ter pustimo počivati 1 uro. Testo razdelimo na manjše kose ter vsakega posebej razvaljamo...