Rezultati: 1 - 4 od 4.
Svinjska rolada
Kos svinjskega stegna zarežemo tako, da dobimo velik zrezek. Vse začimbe, čebulo in česen sesekljamo in z njimi natremo meso ter ga čez noč pustimo v kvaši iz vina in olja. Naslednji...
jagnječji ragu z grozdjem
predpriprava Meso narežemo na približno 3 centimetre velike kocke, ki jih stresemo v skledo. Česen olupimo in podolžno razpolovimo. Eno čebulo olupimo in drobno sesekljamo. Stresemo...
čista juha iz telečjega repa
predpriprava Telečji rep nasekamo na koščke, ki jih začinimo s soljo in sveže mletim črnim poprom. Vso zelenjavo, razen čebule, očistimo in zrežemo na kocke, por pa na kolesca. Čebulo...
kunec v rdečem vinu
predpriprava Kunca očistimo, oprhamo pod tekočo hladno vodo, obrišemo in razkosamo. Čebulo, korenček in belušno zeleno očistimo in olupimo ter zrežemo na večje koščke. priprava V posodi...