Telečji ragu alla Hubertus
Glavne jedi - www.kulinarika.netNa olju posteklenimo čebulo, nato dodamo meso in ga 5 minut pražimo. Dodamo na kocke narezan paradižnik in česen ter nadaljujemo s praženjem (če paradižnik posolimo, se nam bolje razpusti)....
Pasta alla puttanesca
Na olivnem olju prepražimo nasekljano čebulo in dodamo 3 večje slane filete, da se razpustijo med čebulo. Dodamo 3 žlice mezge, dobro pomešamo in zalijemo z belim vinom. Dodamo pelate...
Golaž alla nina
Glavne jedi - www.kulinarika.net1. Meso narežemo na majhne kocke, prav tako panceto, čebulo nasekljamo. 2. V globoki kozici segrejemo malo olja, dodamo nasekljano čebulo in panceto ter pražimo, dokler čebula malo...
Mini pice brez testa
Ostale jedi - www.kulinarika.netNeolupljeno melancano narežemo po dolgem na 7 mm debele rezine (jaz režem na salamoreznici). Rezine melancane položimo na s peki papirjem obložen pekač od pečice. Vsako rezino rahlo...
Pohane melancane s šunko in sirom
Melancane zrežemo na tanke rezine, lahko kar na salamoreznici. Posolimo jih in pustimo nekaj časa stati, da spustijo vodo. Rezino melancane obožimo s sirom in šunko in nanjo položimo...
Nadevani melancani
Glavne jedi - www.kulinarika.netMelancana očistimo, po dolgem prerežemo in izrežemo sredico. Položimo ju na naoljen pekač v mrzlo pečico nastavljeno na 200 stopinj. Medtem v ponvi na olju prepražimo drobno nasekljano...
Melancani nadevani z mletim mesom
Glavne jedi - www.kulinarika.netMelancane operemo, jih prerežemo po dolgem in izrežemo sredico. Takšne jih položimo na naoljen pekač in jih postavimo v hladno pečico, ki jo nastavimo na 200 stopinj. Na olju prepražimo...
Melancani s parmezanom
drobno nasekljano čebulo zarumeni na olju,dodaj nasekljan česen in petršilj,pomešaj,dodaj olupljene na kocke narezane melancane dodaj paradižnikovo mezgo pomešaj in duši dokler ne bodo...
Fagioli all' Uccelleto
Predjedi - www.mojirecepti.comBel fižol namočimo in pustimo čez noč. Nato ga odcedimo in stresemo v lonec. Prilijemo toliko hladne vode, da je fižol prekrit. Glavico česna razdelimo na stroke in jih olupimo. K fižolu...
Divjačinski golaž alla Hubertus
Glavne jedi - www.kulinarika.netMesu odstranimo kosti ter ga očistimo vseh žilic, mrenic in kit. Mesa za golaž nam ni potrebno dajati v kvašo. Posebej moramo biti pozorni, da odstranimo loj, ki daje hrani zoprn priokus....