Hitra pica
Ostale jedi - www.kulinarika.netToast premažemo s paradižnikovo mezgo in potresemo z malo origana. Obložimo ga z rezino šunke in potresemo z naribanim sirom. Pečico segrejemo na 150 stopinj in vanjo postavimo obložen...
Double quick pizza
Ostale jedi - www.kulinarika.netGlobok pekač namažemo z zeliščnim maslom, vanj položimo plast na kose narezanega belega kruha (spodaj ali ob strani naj bo skorja, da bo pizza hrustala). Po kruhu polijemo polivko,...
Pizza res na hitro
Ostale jedi - www.kulinarika.netOdrežemo rezino kruha, premažemo s kečapom, čez položimo šunko, prekrijemo z rezino toast sira, potresemo z origanom in česnom in damo v mikrovalovno za 1,5 minute ali toliko časa,...
Hitre male pizze
Sladice in peciva - www.kulinarika.netPriprava omake: čebulo olupimo, prerežemo na pol in narežemo na drobno. Nato damo v kozico čebulo, paradižnik, mezgo ter sol in poper. To dobro premešamo in postavimo na štedilnik ter...
Pizza toast
Predjedi - www.kulinarika.netNa en toast namažemo mezgo, damo nanj sir in origano ter pokrijemo z drugim toastom. Nato spečemo v toasterju.
Pizza
Ostale jedi - www.kulinarika.netTesto zamesimo (v moko naredimo luknjo, vanjo damo jajce, sol, sladkor, kvas, raztopljen v mleku, vse zmešamo v gladko maso), pustimo vzhajati. Pekač naoljimo, razvlečemo vzhajano testo....
Sicilijanska pizza
Glavne jedi - www.mojirecepti.comV posodo nadrobimo kvas in ga zmešamo z mlačno vodo. Pustimo vzhajati 15 minut. Nato dodamo moko, 2 žlici olivnega olja in sol. Pregnetemo in pustimo vzhajati še 40 minut. Testo še...
Lasagna na hitro
Prikuhe in priloge - www.kulinarika.netNa olju prepražimo čebulo. Dodamo mleto meso in ga malo podušimo. Dodamo vegeto, česen, origano, korenček in dušimo še 15 min. Dodamo pomodore in še malo prevremo. Na koncu dodamo še...
Polentarska pizza
Ostale jedi - www.kulinarika.netPolento skuhamo (ker je instant, je to precej hitro) v slanem kropu. Kuhano zlijemo v pomaščen pekač. Počakamo, da se polenta shladi. Koliko se bo polenta shladila, je pomembno zaradi...
Topli sendviči s ketchupom
Šunko nasekljamo, gaudo naribamo, potresemo z origanom, nadevamo na toast in pečemo pri 200 stopinjah, da se gauda stopi. Na koncu dodamo ketchup.