Tatarski biftek iz mamičine kuhinje
1. V multipraktiku sesekljamo meso, ki ga poprej namažemo z oljem. 2. Meso vzamemo iz multipraktika in v njem zmeljemo čebulo, filete, kapre, feferon in česen. 3. V zmes dodamo meso...
Moj Tatarski biftek
Predjedi - www.kulinarika.netGoveji file drobno zmeljemo na stroj ali pa naj ga zmeljejo dvakrat v mesnici. Vse začimbe pripravimo v skodelici, česen, čebulo, feferone in ribje fileje drobno sesekljamo, ostale...
Najboljši tatarski biftek
Goveji file na deski zelo drobno sesekljamo. Nato dodamo sol, papriko, poper, kumino. Sesekljamo tudi čebulo, peteršilj, kapre, sardele. Vse dodamo k mesu in "pregnetemo"...
Tatarski biftek
Glavne jedi - www.kuhajmo.comDrobno sesekljamo čebulo, česen, peteršilj in približno 10 feferonov ter vse skupaj dobro zmešamo. Meso, ki mora biti zelo mehko, brez žilic in odvečne maščobe prav tako drobno seskljamo,...
Tatarski biftek
Predjedi - www.mojirecepti.comPljučno pečenko očistimo kožic in jo dobro zmeljemo. Majonezi dodamo rumenjak in vse sesekljane sestavine in začimbe. Maso primešamo k zmletemu mesu, dobro premešamo in z oljnimi rokami...
Ribji biftek
Predjedi - www.kulinarika.netVse sestavine damo v mešalnik in zmeljemo. Biftek damo malo v hladilnik, da se nekoliko strdi, nato ga serviramo.
Tatarski biftek iz svinjske "ribice"
Iz mesa odstranimo vse žile in maščobo. Meso narežemo na čim tanjše rezine in začinimo z mešanico olja, rdeče paprike, soli in popra (po okusu) ter pustimo počivati čez noč na hladnem....
Tunin "mega" biftek
Predjedi - www.kulinarika.netTuno odcedimo in jo prihranimo za konec. Pripravimo si malce višjo posodico za lažjo pripravo. Jajčki olupimo in ju nasekljamo na drobne koščke. Dodamo ostale sestavine: sir, margarino,...
Madžarski biftek
Predjedi - www.kulinarika.netVse sestavine zmeljemo v multipraktiku. Ponudimo s popečenim toastom in maslom.
Ribji biftek iz postrvi
Ribe damo kuhati v slan krop, dodamo lovorjev list, cel poper, korenček, zeleno, po okusu. Postrvi naj vrejo približno 17 minut. Previdno jih poberemo iz vode. Še vročim ribam izločimo...