Tunina solata s piro
Solate - www.kulinarika.netJajce trdo skuhamo, ga v mrzli vodi ohladimo in olupimo. Kislo kumaro, trdo kuhano jajce, čebulo in paradižnik narežemo na drobne kockice. Feferon narežemo na kolobarčke, peteršiljevo...
Tortilje za sladokusce
Ostale jedi - www.kulinarika.netPapriko, paradižnik in čebulo narežemo na male kocke. Dodamo sol in začimbe ter primešamo koruzo iz konzerve (prej jo splaknemo pod vodo). Vse skupaj v skledi dobro premešamo in dodamo...
Pekoči nadev za tortilje
Ostale jedi - www.kulinarika.netTortilje kupimo ali pripravimo po enem od receptov, ki jih najdemo na KulSlo. Fižol odcedimo in pretlačimo. Vanj vmešamo pikantno tuno, kateri smo pred tem odcedili olje. Maso spet...
Piščančje chimichangas
Glavne jedi - www.mojirecepti.comČebulo sesekljamo. Meso narežemo na majhne koščke. Papriko in paradižnike operemo in narežemo. V loncu segrejemo olje in na njem prepražimo čebulo. Dodamo meso in ga lepo opečemo. Nato...
Piščančje prsi s papriko in mladim stročjim fižolom
Glavne jedi - www.kulinarika.netPiščančje prsi narežemo na ozke trakce in jih v skledi solimo, popramo, zalijemo s sojino omako in konjakom, oprašimo z jedilnim škrobom ter dobro premešamo. Pustimo jih stati pol ure...
Piščančji burritos
Glavne jedi - www.mojirecepti.comPiščančje prsi operemo, osušimo in narežemo. V ponvi segrejemo olivno olje in na njem popečemo meso. Prilijemo malo paradižnikove mezge, ter dodamo odcejeno koruzo. Solimo in popramo,...
Pad Thai (praženi rezanci po tajsko)
Ostale jedi - www.kulinarika.netRezance pripravimo po navodilu na embalaži. Če jih je potrebno skuhati, jih na koncu ne odlijemo, ampak pustimo v vodi, da se ne zlepijo. V voku segrejemo olje. Popražimo skupaj drobno...
Tunina omaka za testenine
Prikuhe in priloge - www.kulinarika.netNa vročem olju POČASI pražimo čebulo tako dolgo, da pozlati. Ko pozlati, dodamo tuno in tudi tuno pustimo, da malo porjavi. Kislo smetano razredčimo z 1 dl vode in vmešamo tuno in čebulo....
Tunina solata
Solate - www.mojirecepti.comKorenje in por dobro operemo in narežemo na tanke rezance. V posodo stresemo tunino, ter dodamo korenje in por. Prelijemo z limoninim sokom, premešamo in za 15 minut postavimo v hladilnik....
Tunin namaz malo drugače
Predjedi - www.kulinarika.netVse gornje sestavine zmeljemo v sekljalniku, ki je priložen paličnemu mešalniku ali pa postopek opravimo v multipraktiku tako, da dobimo pašteti podobno zmes. Namaz lahko namažemo na...