- Iskali ste:
-paradižnik x
-paprika x
peteršilj x
-limone x
Palačinke z zelenjavnim nadevom
Glavne jedi - www.mojirecepti.comGladko zmešamo jajca, sol in pol litra mleka. Dodamo moko, pomešano s pecilnim praškom ter šopek narezanega drobnjaka. Testo pustimo počivati pol ure. Gorgonzolo narežemo na kockice...
Pečen krap
Glavne jedi - www.mojirecepti.comOčiščenega krapa operemo pod vodo, osušimo in natremo s soljo, strtim česnom in sesekljanim peteršiljem. Pokritega položimo v hladilnik za približno 30 minut. Pekač naoljimo in vanj...
Pečena gos z jabolki
Praznicne - www.mojirecepti.comOčiščeni goski odrežemo konice peruti in del vratu. Dobro jo operemo in osušimo. Majaron in peteršilj na drobno sesekljamo. Dodamo sol, nato pa s tem natremo notranjo stran gosi. Na...
Piščančje kocke v omaki
Glavne jedi - www.mojirecepti.comPiščančje prsi narežemo na kocke in jih solimo. V ponvi segrejemo olivno olje in na njem popečemo meso. V loncu zavremo belo vino in vodo. Kuhamo nekaj minut. Nato dodamo jogurt in...
Piščančje prsi s šampinjoni
Glavne jedi - www.mojirecepti.comVečji piščančji file brez kože in kosti zrežemo na rezine. Šampinjone operemo in narežemo. Na vročem olju popražimo meso, dodamo gobe, olupljena in sesekljana stroka česna, sol in žličko...
Piščančje prsi s sojino omako
Glavne jedi - www.mojirecepti.com4 piščančje fileje potolčemo, da postanejo ploščati zrezki. Zmešamo sojino omako, med, vodo in strt česen. S to mešanico premažemo piščančje zrezke z vseh strani. Zrezke posujemo s...
Piščančji zavitek
Glavne jedi - www.mojirecepti.comIzberemo 6 ohrovtovih listov, jim odrežemo trše dele in jih 3 min blanširamo v slanem kropu. Nato jih prelijemo s hladno vodo in odcedimo. Korenček dobro operemo in skuhamo do mehkega....
Piščančje meso z rižem
Glavne jedi - www.mojirecepti.comPiščančje meso narežemo na manjše koščke. Pripravimo marinado iz soka 1 limone, mletega cimeta, soli, popra, jogurta in vanjo damo koščke mesa. V hladilniku mariniramo najmanj 3 ure....
Polnjene telečje prsi
Glavne jedi - www.mojirecepti.comV telečje prsi zarežemo žepek. Meso od zunaj in od znotraj solimo in popramo. Žemlje narežemo in jim dodamo jajca, sladko smetano in mleko. Solimo, popramo in dodamo muškatni orešček....
Polnjena mesna štruca
Glavne jedi - www.mojirecepti.comŠiroke rezance skuhamo v slani vodi in jih dobro odcedimo. V ponvi segrejemo žličko masla in podušimo nasekljane šampinjone. Solimo in popramo. Pečico segrejemo na 200 stopinj in visok...