Rezultati: 1 - 4 od 4.
Polpete iz jajčevcev
Predjedi - www.mojirecepti.comJajčevca operemo, olupimo in na grobo zmeljemo. Zmleto maso damo na cedilo, da voda odteče. Čebulo olupimo in na drobno sesekljamo. Na vročem olju jo prepražimo, da zarumeni. Mlete...
Mesno - zelenjavna lazanja
Prikuhe in priloge - www.kulinarika.netNajprej naredimo bešamelno omako: maslo in moko na hitro prepražimo (ne sme porumeneti). Zalijemo z mlekom in kuhamo cca. 5 minut. Dodamo parmezan in kuhamo še nekaj minut. Nato odstavimo...
gratinirana karamelizirana čebula in zelenjava
priprava Čebulo olupimo in zrežemo na karseda tenka kolesca. Česen olupimo in zrežemo na karseda tenke lističe. V ponvi segrejemo olivno olje, na katerem narezana čebulo in česen, fruktozo...
zelenjavna musaka z zelenimi olivami
priprava Jajčevec, bučke, papriko in paradižnik očistimo. Bučki in jajčevec narežemo na tanke rezine. Papriko po dolgem razpolovimo in zrežemo na tanke trakove. Češnjevce narežemo na...