Rezultati: 1 - 3 od 3.
Mesno - zelenjavna lazanja
Prikuhe in priloge - www.kulinarika.netNajprej naredimo bešamelno omako: maslo in moko na hitro prepražimo (ne sme porumeneti). Zalijemo z mlekom in kuhamo cca. 5 minut. Dodamo parmezan in kuhamo še nekaj minut. Nato odstavimo...
dušena poletna zelenjava s parmezanom
predpriprava Jajčevec in bučke očistimo in narežemo na kocke ali večje koščke. Papriko razkosamo na četrtine, očistimo, potem pa zrežemo na debelejše rezance. Koromač očistimo, podolžno...
zelenjavna musaka z zelenimi olivami
priprava Jajčevec, bučke, papriko in paradižnik očistimo. Bučki in jajčevec narežemo na tanke rezine. Papriko po dolgem razpolovimo in zrežemo na tanke trakove. Češnjevce narežemo na...