Rezultati: 1 - 3 od 3.
Jagnjetina z zeljem
Enolončnice - www.kulinarika.netPripravimo velik lonec. Jagnječje meso ločimo od kosti, odstranimo mast in narežemo na večje koščke (kakor za golaž). Iz kosti in jušne zelenjave lahko že prej skuhamo juho, lahko pa...
Korenčkova kremna juha
Juhe in zakuhe - web-kulinarika.siNa maslu ovenemo sesekljano čebulo, dodamo moko in jo pražimo toliko časa, da zadiši. Dodamo očiščeno naribano korenje, zalijemo z zelenjavno osnovo, solimo in kuhamo 1 uro. Juho pretlačimo,...
Bosanski lonec
Glavne jedi - www.kulinarika.netMeso zrežemo na večje kose. Čebulo, česen, šopek peteršilja in vejico zelene zrežemo na kolobarčke, rezine ali kocke. V posodo vlijemo malo olja in vanjo izmenično naložimo zelenjavo...