- Iskali ste:
smetana x
-čokolada x
parmezan x
kvas x
-zdrob x
Pršutov kruh
Iz sestavin za testo zamesimo gladko testo (podobno kot za potico). Pustimo ga počivati 45 minut do ene ure, da vzhaja. Nato ga razvaljamo približno na debelino prsta. Razvaljano testo...
kvašen artičokin kolač
predpriprava Kvašeno testo. V skledi presejemo moko, na sredi naredimo jamico. Vanjo nadrobimo kvas, prilijemo 2 žlici mlačnega (gl. nasveti) mleka in potresemo z 2 žlicama moke iz...
kvašen porov kolač s parmezanom
predpriprava Kvašeno testo. V skledi presejemo moko, na sredi naredimo jamico. Vanjo nadrobimo kvas, prilijemo 2 žlici mlačnega (gl. nasveti) mleka in potresemo z 2 žlicama moke iz...
Sirovi kruhki
Kocko kvasa zdrobimo v skledo z vodo, dodamo sladkor in premešamo. V večjo skledo presejemo moko, v sredino naredimo jamico in prilijemo kvas. Nato dodamo še olje, jogurt in sol ter...